Wie bent u?
“Mijn naam is Ronald Knuit en ik ben recruiter en regio-directeur van 24People, een landelijke franchise organisatie. Ik heb zelf ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied waarvoor ik bemiddel, de autobranche. Ik ben gestart als monteur en doorgegroeid naar verkoper en bedrijfsleider bij verschillende autodealers en had een eigen autobedrijf in Hoorn toen 24People op mijn pad kwam. In 2013 is er een vestiging in Hoofddorp geopend. In 2015 is Ard Heijboer aangetreden als horeca specialist “

Wat verkoopt uw organisatie?
“24People werft en selecteert personeel voor verschillende branches. Automotive, bouw, finance, horeca, ICT, logistiek, techniek en zorg. Dat kan op basis van werving en selectie of op uitzendbasis maar ook voor Payroll kunt u bij ons terecht! We hebben veel kennis en ervaring in de verschillende vakgebieden. Met ons kantoor in Hoofddorp zijn we met name actief voor de automotive en horeca. We hebben veel echte vakkrachten in ons bestand met kennis van zaken, zowel technisch als commercieel maar ook op management niveau.

Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder?
“ Alle bemiddelaars bij 24People kennen de branche waarvoor ze bemiddelen door en door. Ze hebben zelf gewerkt in de branche of zijn erin geschoold De franchise-ondernemers van de verschillende vestigingen werken nauw samen en wisselen veel expertise en ervaring onderling uit. De organisatie is sterk groeiende en volop in beweging. We werken met name regionaal, omdat je in de eigen regio de bedrijven en de mensen het beste kent.”

Wat is uw zakelijke droom?
“ik streef ernaar dat er in de toekomst meer nieuwe kantoren worden geopend in de regio, Door de economische groei hebben bedrijven steeds meer vacatures en zijn daardoor vaker op zoek naar geschikte kandidaten. Door ons grote kandidatenbestand kunnen wij deze goed invullen, al is het is voor ons nu soms ook echt zoeken naar de juiste mensen. Maar het is mijn passie om opdrachtgever en kandidaat met elkaar te verbinden. Ik krijg er energie van en vind het een uitdaging om elk capaciteitsprobleem op te lossen. En ik ben dan ook op zoek naar franchisenemers met dezelfde passie.”

Wat wilt u zelf nog vertellen?
“24people biedt ondernemers de mogelijkheid medewerkers in te huren en snel te reageren op onderbezetting. Juist dan is het belangrijk dat een tijdelijke medewerker daadwerkelijk waarde toevoegt. Hands-on met voldoende kennis en ervaring om de kwaliteit van de processen te waarborgen en direct productief te zijn. Zodra de opdracht is ontvangen, worden alle registers opengezet. De opdrachtgever loopt geen enkel risico. De opdracht wordt geaccepteerd op basis van no cure no pay.”www.24people.nl

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Flickr
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
Tweede editie Intertraining Netwerk- en Mosselparty
&n...
Lees meer...
"Je doet jezelf te kort om je als ondernemer niet in te schrijven"
Mieke Millenaar en Ap Reinders over Ondernemerspri...
Lees meer...
JAN©afé 12 oktober, kom jij ook ?
&n...
Lees meer...
Save the Date: Startersplatform 18 oktober
&n...
Lees meer...
MB Netwerken & Blenden bij De Wijnzaak 25 september
&n...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 30-05-2018
MB partnerdiner HYATT hotel
Lees meer...
Datum: 19-06-2018
MB Palace hotel partner diner
Lees meer...
Datum: 26-06-2018
14e MB Netwerk- en Haringparty Claus 2018
Lees meer...
Datum: 09-09-2018
Ride for the Roses
Lees meer...
Datum: 11-09-2018
MB Netwerkmosselparty
Lees meer...
Datum: 24-09-2018
MB Netwerken en Blenden bij De Wijnzaak
Lees meer...
Datum: 09-10-2018
1e Hyatt/MB 'Fall in love with the fall'
Lees meer...
Datum: 25-10-2018
MB Palace hotel partner ontbijt
Lees meer...
Datum: 02-11-2018
14e Beursvloer Haarlemmermeer
Lees meer...
Datum: 04-11-2018
1e MB/HYATT "THE STAIRWAY TO HAVEN RUN"
Lees meer...
   
Meer agenda items